Aftonbladet gröna lund olycka

Dog efter olycka på Gröna Lund – Aftonbladet

Dog efter olyckapå Gröna Lund

15 juni 2015 — Mannen som skadades efter ett fall från en plattform vid berg-och dalbanan Eclipse på nöjesfältet Gröna Lund i onsdags har dött.

Mannen som skadades efter ett fall från en plattform vid åkattraktionen Eclipse på nöjesfältet Gröna Lund i onsdags har dött. – Vi kan bekräfta att patienten avlidit, säger Klas Östman,  pressansvarig på Karolinska sjukhuset i Stockholm.

En allvarligt skadad i fallolycka på Grönan – Aftonbladet

En allvarligt skadad i fallolycka på Grönan

10 juni 2015 — En man och en kvinna har skadats i samband med en fallolycka vid Eclipse på Gröna Lund. Mannen vårdas för allvarliga skador.

En man och en kvinna har skadats i samband med en fallolycka vid Eclipse på Gröna Lund. Mannen vårdas för allvarliga ska

Dog efter olycka på Gröna Lund – Aftonbladet TV

15 juni 2015 — Mannen som skadades efter ett fall från en plattform vid berg-och dalbanan Eclipse på nöjesfältet Gröna Lund i onsdags har dött.

Mannen som skadades efter ett fall från en plattform vid berg-och dalbanan Eclipse på nöjesfältet Gröna Lund i onsdags har dött.

Gröna Lund stänger Insane efter dödsfall – Aftonbladet TV

8 juli 2014 — Efter tragisk olycka i Spanien.

Efter tragisk olycka i Spanien

Olycka på Gröna Lund i Stockholm – Aftonbladet TV

10 juni 2015 — Från gripen till dömd. I “Aftonbladet krim” får du möta experter som ger dig en inblick i arbetet på en brottsplats och i en rättssal.

Två personer har skadats i fallolycka

Gröna Lund stänger Insane efter dödsfall i Spanien – Aftonbladet

Gröna Lund stänger Insane efter dödsfall i Spanien

8 juli 2014 — Gröna Lund stänger berg- och dalbanan Insane tills vidare. … En 18-årig man från Island dog i går i en olycka på nöjesfältet Terra Mítica …

Gröna Lund stänger berg- och dalbanan Insane tills vidare. Detta efter att en 18-årig man dött i en liknande attraktion

Träbit lossnade från berg- och dalbanan Twister på Gröna lund

5 aug. 2021 — Maria, 54, stod med sina barn i kön till berg- och dalbanan Twister på Gröna Lund. Då lossnade en träbit och träffade he.

Maria, 54, stod med sina barn i kön till berg- och dalbanan Twister på Gröna Lund. Då lossnade en träbit och träffade he

Tre dödsolyckor på nöjesfält sedan 1997 – Gröna Lund

Tre dödsolyckor på nöjesfält sedan 1997

11 juli 2018 — Tre dödsolyckor på nöjesfält sedan 1997 … helskärm. Foto: Eclipse på Gröna lund är världens största slänggunga, 121 meter hög. Attraktionen nås …

Varje år skadas flera människor på svenska nöjesfält – och tre personer har dött sedan 1997. Men nöjesparkerna har ingen skyldighet att rapportera olycksstatistiken till polisen: – Har man med människor och maskiner att göra kan man inte garantera säkerheten till hundra procent, säger Julia Vasilis, informationschef på Liseberg.

Fritt fall stoppas på Gröna Lund – Aftonbladet

Fritt fall stoppas på Gröna Lund

8 mars 2011 — Gröna Lund stänger åkturen “Fritt fall” efter en olycka i USA då en ung flicka fick fötterna avslitna i en likadan attra.

Gröna Lund stänger åkturen “Fritt fall” efter en olycka i USA då en ung flicka fick fötterna avslitna i en likadan attra

Man död efter olycka på Gröna Lund – Aftonbladet

Man död efter olycka på Gröna Lund

15 juni 2015 — Olycka. Den man som i onsdags föll från en plattform vid åkattraktionen Eclipse på nöjesparken Gröna Lund i Stockholm ha.

Olycka. Den man som i onsdags föll från en plattform vid åkattraktionen Eclipse på nöjesparken Gröna Lund i Stockholm ha

Keywords: aftonbladet gröna lund olycka