Bluetooth mottagare biltema

FM-sändare med Bluetooth – Biltema.se

FM-sändare för uppspelning från Smartphone, ansluten med 3,5 mm AUX-kontakt, via en bilstereo. Anslut sändaren till ett cigarettändaruttag och ställ in …

FM-sändare som parkopplas via Bluetooth till t.ex. smartphone för att spela upp musik trådlöst från smartphone till bilstereon. Den har dubbla USB-uttag och kortplats för mikro SD-minneskort. Displayen kan vinklas 90°. Anslut enheten till fordonets cigarettändaruttag och ställ in bilstereo och sändare på en ledig frekvens. Därefter parkopplas t.ex. en smartphone till FM-sändaren och din musik spelas upp i bilens högtalare. Dessutom finns EQ-funktion och knappar för samtalshantering men INGEN mikrofon.

FM-sändare med laddare – Biltema.se

FM-sändare med Bluetooth. 299:- FM-sändare med Bluetooth. 24-0113. FM-sändare med laddare. 199:- FM-sändare med laddare. 24-0111. FM-sändare med laddare.

FM-sändare för uppspelning från Smartphone, ansluten med 3,5 mm AUX-kontakt, via en bilstereo. Anslut sändaren till ett cigarettändaruttag och ställ in samma frekvens på bilstereon och sändaren. FM-sändaren fungerar även som laddare till en enhet som ansluts till USB-kontakten.

FM-sändare – Biltema.se

Mångsidig Bluetooth-mottagare och hörlurar. Andersson BTA 2.1. (40). Strömma musik trådlöst; Gör dina trådade hörlurar trådlösa; Integrerad mikrofon och …

Bluetooth-mottagare – Clas Ohlson

Bluetooth-mottagare | Clas Ohlson

Bluetooth-mottagaren ger möjlighet att spela upp musik från smartphone, tablet etc i stereoanläggning eller aktiv högtalare. NFC-funktion för enkel parkopp-.

Trådlös överföring | TV-tillbehör – NetOnNet

Smidig USB-adapter som utöver ett kompakt format även stoltserar med den senaste Bluetooth-versionen 4.0. Den nya versionen inkluderar Bluetooth® Smart och …

BLUETOOTH-SÄNDARE – Biltema

Koppla mobilen till bilen – Lyssna & koppla av – Kjell.com

Koppla mobilen till bilen – Lyssna & koppla av | Kjell.com

Köp Koppla mobilen till bilen online på kjell.com. Snabb leverans och fri frakt från 499 kr, eller boka och hämta i din Kjell & Company-butik samma dag.

Bluetooth USB-adapter | TRUST – Jula

Bluetooth USB-adapter | TRUST | Jula

För trådlös anslutning av t.ex. mobiltelefoner, headsets, och andra datorer till din dator.

Bluetooth 4.0 USB-adapter | TRUST – Jula

Bluetooth 4.0 USB-adapter | TRUST

Smidig USB-adapter som utöver ett kompakt format även stoltserar med den senaste Bluetooth-versionen 4.0. Den nya versionen inkluderar Bluetooth® Smart och låter dig ansluta på ett enklare och mer energisparande sätt (kräver stöd hos den anslutande enheten). Naturligtvis är adaptern även kompatibel med äldre Bluetooth-versioner.

Keywords: bluetooth mottagare biltema, biltema bluetooth, aux bluetooth biltema, fm sändare bluetooth biltema