Bockar biltema

Arbetsbockar – Biltema.se

Handla Arbetsbänkar och bockar hos Byggmax. Brett sortiment av Arbetsbänkar och bockar till bra priser och med prisgaranti ✓ Snabb leverans ✓ Kända …

Arbetsbock, hopfällbar – Biltema.se

Hem; Bygg och färg; Stegar och ställningar. Hem · Bygg och färg · Stegar och ställningar · Arbetsbänkar och bockar · Arbetsbockar · Arbetsbock. 342034.

Kraftig konstruktion av lackerad plåt, med bärhandtag, låsbara ben och glidskyddad arbetsyta. Två arbetsbockar kan sättas ihop för enkel förvaring och transport.  OBS! Säljs styckvis.

Arbetsbock, 500 kg – Biltema.se

Sätt ihop dem med en bordsskiva, så har du skapat en hel outfit. Välj benbockar gjorda i material som metall eller bambu i en modern stil eller en mer …

Mycket robust arbetsbock av lackerad plåt. Med bärhandtag, låsbara ben och glidskyddad arbetsyta.

Arbetsbock – Biltema.se

Hopfällbar och stabil arbetsbock med två steg och väl tilltagen plattform. Bocken kommer nära väggen tack var brant lutning på bakstaget. Tillverkad av kraftiga elförzinkade stålrör med kraftiga stålleder mellan benen.

Pallbock – Biltema.se

Pallbock

Sågbock, hopfällbar – Biltema.se

Sågbock, hopfällbar

Köp Arbetsbänkar & Arbetsbockar till bra pris hos Byggmax

Arbetsbock | Justerbar höjd 81-131 cm | HARD HEAD – Jula

Arbetsbock | Justerbar höjd 81-131 cm | HARD HEAD | Jula

Hopfällbar bock med vars höjd kan justeras i sju fasta steg, 81-131 cm. Den har rejäla låsanordningar och tar mycket sparsamt med plats i hopfällt läge. Tillverkad av fyrkantsprofilerat stål.

Bordsskivor och bordsben – IKEA

Bordsskivor och bordsben – IKEA

Benbockar och bordsben kan du kombinera i oändlighet. Se bara till att hitta de benbockar du gillar, kombinera dem med ditt val av bordsskiva och sätt igång och jobba – sittande eller stående.

Keywords: bockar biltema, arbetsbock biltema, benbockar biltema