Daniel rahimi svt

Rahimi flyttar hem – klar för Björklöven | SVT Sport

15 maj 2020 — Nu är Daniel Rahimi tillbaka där allt började. ”För mig känns det som en fantastisk utmaning och en stor ära att komma hem.

Efter säsongen 2006–2007 lämnade han Umeå och Björklöven. Nu är Daniel Rahimi tillbaka där allt började.

Här får Rahimi matchstraff – Timrå-spelaren ut på bår

Här får Rahimi matchstraff – Timrå-spelaren ut på bår | SVT Sport

19 apr. 2021 — Björklövens back Daniel Rahimi fick matchstraff i den andra matchen i den hockeyallsvenska finalserien. Han knätacklade Timrås Sebastian …

Björklövens back Daniel Rahimi fick matchstraff i den andra matchen i den hockeyallsvenska finalserien. Han knätacklade Timrås Sebastian Hartmann som fördes ut på bår. – Det lär väl vänta en lång avstängning, säger Timråstjärnan Jonathan Dahlén till CMore.

Se jättetacklingen som hyllas av experten: ”Vältajmad”

Se jättetacklingen som hyllas av experten: ”Vältajmad” | SVT Sport

28 maj 2021 — Det är en väldigt vältajmad och fin tackling, säger SVT:s expert, Daniel Rahimi. Den norska backen Erlend Lesund är en fysisk hockeyspelare.

Rodrigo Abols förde upp pucken i mittzon – sedan tog det tvärstopp.Erlend Lesund mötte den lettiska forwarden med sina 95 kilo och bjöd på mästerskapets tyngsta tackling.– Det är en väldigt vältajmad och fin tackling, säger SVT:s expert, Daniel Rahimi.

Tuffa avstängningar för Björklöven | SVT Sport

20 apr. 2021 — Björklöven får klara sig utan både Daniel Rahimi och Alexander Hellström under de kommande matcherna i finalspelet om en plats i SHL.

Björklöven får klara sig utan både Daniel Rahimi och Alexander Hellström under de kommande matcherna i finalspelet om en plats i SHL. Disciplinnämnden har stängt av duon i fyra respektive tre matcher efter gårdagens möte med Timrå.

Man åtalas efter hot mot spelare och tränare i Björklöven

Man åtalas efter hot mot spelare och tränare i Björklöven | SVT Nyheter

29 sep. 2021 — En man i 55-årsåldern åtalas nu för att på ett nätforum uttryckt hot mot Björklövens tränare Hans Wallson och spelarna Daniel Rahimi och …

En man i 55-årsåldern åtalas nu för att på ett nätforum uttryckt hot mot Björklövens tränare Hans Wallson och spelarna Daniel Rahimi och Alexander Hellström.

Björklöven anmäler dödshot mot tränare och spelare

Björklöven anmäler dödshot mot tränare och spelare | SVT Nyheter

21 apr. 2021 — Daniel Rahimi är en av spelarna som det skrivits hotfulla inlägg om efter måndagens match mot Timrå. Foto: Bildbyrån …

Efter andra finalmatchen i hockeyallsvenskan uttrycktes dödshot i sociala medier mot Björklövens tränare Hans Wallson och spelarna Daniel Rahimi och Alexander Hellström. – Det är fullständigt oacceptabelt, säger Björklövens vd Anders Blomberg.

Elitserien ishockey – Rasistiska påhopp mot Daniel Rahimi

Elitserien ishockey – Rasistiska påhopp mot Daniel Rahimi | SVT Nyheter

30 okt. 2011 — Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu! Hämta SVT Nyheter i App Store Ladda ned SVT Nyheter på Google Play. Så arbetar vi. SVT …

HV 71:s Daniel Rahimi blev under lördagens match mot Färjestad kallad ”jävla zigenare” av Färjestads Martin Sevc.

Tacklade Skellefteåspelare – Rahimi stängs av – SVT Nyheter

Tacklade Skellefteåspelare – Rahimi stängs av | SVT Nyheter

19 nov. 2017 — Det hela hände under lördagens match mellan Växjö och Skellefteå. Nu har SHL:s disciplinnämnd meddelat att Växjöbacken Daniel Rahimi fälls …

Före detta Umeåbon Daniel Rahimi fälls för en knätackling mot Skellefteåspelaren Tim Söderlund.

”Monstret” Rahimis sällsynta mål visade vägen för Björklöven

”Monstret” Rahimis sällsynta mål visade vägen för Björklöven | SVT Sport

2 okt. 2020 — Backjätten Daniel Rahimi gjorde en sällsynt offensiv räd i Timrås zon och flippade upp sin egen retur med en backhand i det närmsta krysset …

Backjätten Daniel Rahimi gjorde en sällsynt offensiv räd i Timrås zon och flippade upp sin egen retur med en backhand i det närmsta krysset och gjorde matchavgörande 2-0 för Björklöven i 4-1-segern när det var premiär i Hockeyallsvenskan.

Daniel Rahimi (ambassadör) – Locker Room Talk

Daniel Rahimi (ambassadör) | Locker Room Talk — Vi stoppar skitsnacket | Locker Room Talk

Johan Daniel Rahimi född 28 april 1987 i Umeå, är en svensk professionell ishockeyspelare som spelar för IF Björklöven i Hockeyallsvenskan.

Keywords: daniel rahimi svt